echipa noastra

Adina DRAGU, Preşedinte Asociaţia Sinaptica

Adina lucrează de peste 10 ani în domeniile educaţiei adulţilor, formării profesionale, accesării finanţărilor nerambursabile, implementării şi evaluării de proiecte. De-a lungul acestei experienţe profesionale Adina a avut rolul de formator, scriitor de propuneri de proiecte, manager de proiect, evaluator de propuneri de proiecte, consultant în accesarea finanţărilor din fonduri structurale şi de coeziune.

Adina are experienţa conceperii, elaborării şi implementării de proiecte de cooperare europeană şi a proiectelor finanţate din fonduri structurale, colaborând de-a lungul timpului cu organizaţii publice şi private din peste 12 ţări europene. A coordonat şi a făcut parte din echipe locale şi multinaţionale în proiecte finanţate prin programele Lifelong Learning, Culture 2007, Europa Creativă, CEE Trust for Civil Society, European Cultural Foundation, Administraţia Fondului Cultural Naţional, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. În calitate de formator, Adina a proiectat şi a susţinut programe de instruire pe subiecte de management de proiect, comunicare, educaţia adulţilor, dezvoltarea organizaţiilor culturale, învăţarea pentru persoanele vârstnice, m-learning, dezvoltarea audienţelor pentru cultură.

Motto-ul personal: „Nu se ştie cine dă şi cine primeşte!” (Constantin Noica)

Camelia POPESCU, Membru Asociaţia Sinaptica

camelia

Motto: “The beauty is in the eye of the beholder

Spirit creativ într-o minte structurată inginerește, Camelia a evoluat profesional în ultimii 10 ani în domeniul culturii și al educației adulților ca scriitor de proiecte, manager de proiect și expert evaluator.

Camelia a fost implicată în peste 15 proiecte derulate la nivel national și european, având rolul de formator pe subiecte precum educația adulților, e-learning, tehnologia informației și management de proiect.

În timpul liber Camelia este fotograf.

 

Pîrvu Ionică, Membru Asociaţia Sinaptica

Pîrvu este de formație jurist, cu un doctorat în filologie. A lucrat pentru companii, instituții și autorități publice guvernamentale. Are o experiență de 15 ani în managementul de proiect. A fost expert evaluator pentru programul Cultura 2000 și este evaluator-expert pentru două programe de finanțare europene. Pîrvu a livrat peste 3500 de ore de training în domenii cum sunt dreptul și legislația, managementul, comunicarea și tehnologia informației, în România, Italia, Turcia și Lituania.

Când face altceva, fotografiază, scrie diferite literaturi, se simte foarte bine cu cortul, pe munți sau la malul mării.