GTranslate

Asociația SINAPTICA a fost înființată în 2015, la inițiativa unui grup de experți din domeniul educației și formării profesionale, al dezvoltării și implementării de proiecte finanțate din fonduri nerambursabile și al managementului organizațional.

SINAPTICA urmăreşte să ofere sprijin organizațiilor și indivizilor pentru dezvoltarea şi atingerea potenţialului maxim al acestoraorganizatia, prin conceperea, organizarea, desfăşurarea şi promovarea de activităţi şi proiecte în domeniile educației și formării profesionale pentru copii, tineri, adulți și vârstnici, artei și culturii, mediului, turismului și dezvoltării rurale, cercetării fundamentale și aplicative.

 

Membrii asociației și colaboratorii noștri au o bogată experiență în accesarea fondurilor nerambursabile, au avut activități în domenii cum sunt: dezvoltarea organizațională, IT, patrimoniu cultural, sprijinirea persoanelor cu dizabilități, artele spectacolului și arte plastice, economie socială, arhitectură, activități muzeale sau formare profesională. Această experiență este acum pusă în slujba tuturor celor interesați să crească, să se dezvolte și/sau să dezvolte proiecte care să schimbe fața organizațiilor și comunităților în care trăiesc și/sau își desfășoară activitatea. Ne dorim să formăm la nivelul României o rețea a oamenilor și organizațiilor pentru care dezvoltarea constituie o necesitate, ca și obținerea de impact pozitiv prin ceea ce întreprind.

Vă invităm alături de noi!

 Membrii fondatori SINAPTICA – Adina Dragu, Camelia Popescu, Pîrvu Ionică, Marian Feruță

gdpr