Direcționează 2% din impozitul pe venit care ți-a fost reținut în 2018 către Asociația Sinaptica. Această redirecționare nu reprezintă o donație, ci este o parte din impozitul pe venit care a fost reținut deja în anul 2018!
Conform art. 79, alin (1) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea să direcționeze doi la sută (2%) din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit, unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private. Atenție, această suma nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este, în esență, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean în parte, către entitatea dorită de acesta!
Procesul este gratuit, adică pe contribuabil nu-l va costa nimic în plus. Banii se vor retrage din impozitul pe care el sau compania la care lucrează îl plătește către stat. Redirecționarea se va face de către stat, începand cu trimestrul IV al anului în curs.
Dacă doriți ca prin redirecționarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-ați plătit statului pentru salariul din anul 2018 pentru a  sprijini activitatea Asociației Sinaptica, descărcați și completați formularul de mai jos, până la data de 15 MARTIE 2019.

 
DESCARCATI FORMULARUL 230 precompletat cu datele Asociației Sinaptica