logo plesa

Tabără de artă plastică

Imagini video din timpul desfășurării taberei de artă plastică la Palatul Pleșa, Obârșia de Câmp, Mehedinți, 8-13 august 2017.

 


Recrutare voluntari pentru TABĂRĂ de ARTĂ PLASTICĂ

Palatul Pleșa – Neoclasic și țărani”

 

Când: 8-13 august 2017

Unde: Obârșia de Câmp, jud. Mehedinți - https://goo.gl/tohlIx

Participanții:  5 artiști plastici

 

Organizator: Asociația Sinaptica (www.sinaptica.ro)

Coordonator: Pîrvu Ionică, director executiv Sinaptica

Nu se percepe taxă de participare. Organizatorii asigură cazarea, transportul și masa, în condiţiile prezentate mai jos.

Termen de înscriere: 15 iunie 2017

Înscriere: pe bază de CV şi formular (descarcă aici) la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Descriere

Tabăra este organizată în cadrul proiectului cultural „Palatul Pleșa – neoclasic și țărani”, implementat de Asociația Sinaptica în parteneriat cu Consiliul Local Obârșia de Câmp și Liceul de Artă „I.Șt. Paulian” din Drobeta Turnu-Severin și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Tabăra de artă plastică se concentrează asupra punerii în valoare a monumentului istoric.


Pentru mai multe informaţii despre monumentul „Palatul neoclasic Ghe. Pleşa” vă invităm să parcurgeţi prezentarea alăturată şi să vizitaţi pagina de Facebook a proiectului https://www.facebook.com/palatulplesa/.

 

Misiunea voluntarilor

- realizează opere de artă – instalații, în interiorul și în exteriorul Palatului Pleșa. Aceste opere de artă vor rămâne în locul în care au fost create, ca expoziție deschisă permanent;

- lucrează împreună cu un grup de 10 tineri artiști, elevi ai Liceului de Artă „I.Șt. Paulian” din Drobeta Turnu-Severin;

- folosesc timpul pentru a se distra într-un cadru natural desenat de Dunăre și zona de câmpie a Mehedințiului.

 

Informații administrative

Toți participanții voluntari vor încheia un contract de voluntariat cu Asociația Sinaptica și vor primi dovada activităților realizate în timpul taberei. 

Cazarea și masa sunt într-o pensiune de 3 margarete, în camere de 2 locuri, cu baie proprie.

Organizatorul asigură materialele necesare pentru realizarea instalațiilor, în urma consultării prealabile cu artiștii, în ceea ce privește tipurile de materiale, cantitățile și valorile necesare.

 

Transport

Se decontează bilete de tren și bilete de microbuz până la Obârșia de Câmp sau bonuri de benzină. Pentru voluntarii care vin din aceeași localitate sau localități apropiate se recomandă folosirea în comun a unui autoturism.

 

Pentru informații suplimentare:

Pîrvu IONICĂ

tel: 0723 99 66 57

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

gdpr

copyright patrat istoric

Administrația Fondului Cultural Național Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național 

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”