Asociaţia SINAPTICA este partener în cadrul proiectului Oamenii şi istoria oraşului, un proiect de intervenţie culturală realizat de Unitatea de Asistenţă Medico-Socială de Pneumofiziologie Sânpetru din judeţul Braşov. Proiectul este cofinanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

30 de persoane vârstnice din Unitatea de Asistenţă Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru vor fi implicate într-o serie de activităţi culturale şi educaţionale. Beneficiarii proiectului vor putea vizita Muzeul “Casa Muresenilor”, celălalt partener din cadrul acestui proiect. Aceste vizite vor fi corelate cu două ateliere de storytelling organizate de partenerul Asociaţia Sinaptica, metodă prin care participanţii vor prezenta poveşti ale oraşului din prisma personală. La terminarea proiectului un număr de 10 istorii, împreună cu fotografii ale povestitorilor, vor alcătui un material care va fi disponibil în format tipărit şi în format electronic. Istoriile vor fi prezentate în cadrul evenimentului final al proiectului, sub forma unei lecturi publice.

 

Pentru mai multe informaţii despre acest proiect: Camelia Popescu, manager de proiect

Date de contact: 0721 833 504, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

gdpr

copyright patrat istoric

Administrația Fondului Cultural Național Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național 

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”