logo rights

Căutăm voluntari seniori

Căutăm voluntari seniori din București, dornici să se implice în realizarea de teatre de păpuși, care vor ajunge în școli.

Activitățile sunt simpatice, simple și ușoare, dar presupun abilități de lucru manual: un pic de traforaj, un pic de pictură, un pic de cusut de mână. Atelierele au durate de 3-4 ore în trei zile ale săptămânii.

După ce sunt realizate teatrele și păpușile, învățăm, împreună, să jucăm 3 dramatizări foarte scurte ale unor povești și vom ajunge, în cele din urmă, în școli din București.

Dacă vă interesează să fiți voluntari pentru copii sau dacă știți seniori care doresc acest lucru, ne puteți scrie sub forma unui comentariu, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic la nr. 0723996657.

 

 Videoclipul vă arată cum să faceți haine pentru păpuși.

 

 

gdpr

copyright erasmus

Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei.