Activități proiect

Conferința “The rights of the school - a school for the rights”

Conferința “The rights of the school - a school for the rights”, 13-14 noiembrie 2021, Verona, în cadrul programului european Erasmus+.

Acest eveniment își propune să ofere școlilor italiene și europene cercetările pedagogice din cele 15 țări care colaborează cu noi, diseminarea cercetărilor și a bunelor practici care pot ajuta profesorii și elevii.

Citește mai departe...

Sesiune de instruire, Verona, noiembrie 2021

După o lungă perioadă de restricții, impuse de pandemia Covid-19, a fost posibilă prima instruire internațională din proiectul RIGHTS. 4 voluntare din România s-au alăturat celorlalți voluntari din proiect și, între 12 și 18 noiembrie 2021, în Verona, au participat la mai multe ateliere de lucru. În această perioadă, au învățat să realizeze o păpușă, să construiască o valiză-teatru pentru păpuși, să mânuiască păpuși și să interpreteze roluri păpușerești. Tot în această perioadă, voluntarele au aflat cum pot transforma drepturile omului în subiecte educaționale, care să fie prezentate copiilor prin intermediul poveștilor și teatrului de păpuși.

Citește mai departe...