logo cultura invatatura

GTranslate

Proiectului cultural „Cultură de învățătură” este realizat în parteneriat cu Muzeul Regiunii Porților de Fier, Televiziunea RTS și Școala Gimnazială Podeni. Proiectul cultural este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, se derulează între 15 iulie și 15 noiembrie 2019 şi urmărește crearea unui produs media cu caracter educațional.

Administrația Fondului Cultural Național

Pe durata implementării, vor fi realizate 12 emisiuni educaționale care folosesc patrimoniul cultural aflat pe teritoriul județului Mehedinți pentru a familiariza elevii din ciclul gimnazial cu noțiuni din materii de studiu cum sunt: fizica, matematica, istoria, chimia, geografia, educația tehnologică, educația civică.

Emisiunile educaționale vor fi difuzate de televiziunea locală RTS, precum și pe un canal youtube dedicat. De asemenea, aceste emisiuni vor putea fi descărcate gratuit și utilizate de cadrele didactice în procesul de pregătire.

gdpr

copyright patrat istoric

Administrația Fondului Cultural Național Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național 

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”